Vinul – un aliment pentru sănătate

În amfiteatrul I. Aleman al UMF „Iuliu Haţieganu” (str. Victor Babeş nr. 8) va avea loc, joi, 25 mai, de la ora 18:00, evenimentul intitulat „Vinul – un aliment pentru sănătate”.

Cu această ocazie va fi lansat, în prezenţa autoarei, Marinela V. Ardelean, al doilea volum al ghidului „The Wine Book of Romania”. Cartea reprezintă o premieră în peisajul editorial românesc, fiind primul ghid bilingv care cuprinde descrierea şi clasificarea celor mai bune vinuri din România şi din Republica Moldova.

Autoarea revine în atenţia publicului după succesul, din anul 2014, al cărţii „50 de vinuri româneşti întâlnesc 50 de preparate culinare italiene”, care este volumul cel mai premiat la nivel internaţional despre vinurile româneşti.

Marinela V. Ardelean este specialist în branding şi business development în industria enogastronomică, degustător profesionist în concursuri internaţionale de vinuri, profesor la Italian Chef Academy din Roma şi un promotor fervent al vinurilor şi tradiţiilor din România.

Articole din aceeasi categorie