Alin Tișe: „Vă asigur că proiectele pe care le avem în derulare, vor continua cu o și mai mare forță”

Liberalul Alin Tișe a obținut un nou mandat la șefia Consiliului Județean Cluj cu 50,44% din voturi. El a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, că în următorul mandat își dorește să se creeze, pe lângă municipiul Cluj-Napoca, zonal, și alte motoare de dezvoltare ale acestui județ.

„ Legat de viitor, vreau să vă asigur că aceste proiecte pe care le avem în derulare, vor continua, cu și o mai mare forță. Sunt convins că vom reuși să avem majoritate singuri la Consiliul Județean. Pe lângă municipiul Cluj-Napoca, vom reuși să creăm zonal, și alte motoare de dezvoltare ale acestui județ. Preocuparea noastră va fi în următorul mandat să lucrăm mult mai mult la celelalte zone, încât să putem spune și să putem vorbi despre calitatea vieții în tot județul. Este o șansă uriașă pentru noi, avem toate municipiile din județ, avem 51 de localități conduse de primari PNL, aproape 90 % din populația județului are primari PNL. De asemenea, îmi doresc să am un dialog deschis cu toate partidele care vor intra în Consiliul Județean”, a declarat Alin Tișe.

A.M.C.

Articole din aceeasi categorie

2 Responses to Alin Tișe: „Vă asigur că proiectele pe care le avem în derulare, vor continua cu o și mai mare forță”

 1. arion

  Putoarea asta mu trebuia aleasa.De ce proiecte vorbeste ,care nu exista?

 2. Sandu

  Bine ca a reusit sa fie ales din nou, caci acum are timp sa repare sau sa termine de reparat drumul judetean Gilau-Marisel, care a fost carpit in bataie de joc.
  Nu s-au refacut parapetii, nici macar nu s-au curatat si revopsit cei facuti de COMUNISTI si care inca mai rezista.
  In asfaltul turnat anul trecut au aparut o multime de gropi.
  Au ramas zone cu surpari de mal, nereparate si urmeaza ca amploarea acestor surpar sa se extinda pana la blocarea drumului.
  Halal reparatie de drum. Felicitari !