Un colegiul clujean trece la învățământ online

Colegiul Național „George Coșbuc”

Colegiul Naţional „George Coşbuc” din Cluj-Napoca trece la învăţământ online. Prefectul Mircea Abrudean a anunțat că măsura a fost luată din cauza mai multor cazuri de COVID-19 descoperite la elevi.

„Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Cluj a aprobat în această seară câteva modificări de scenarii privind funcţionarea unităţilor de învăţământ din judeţ, ca urmare a schimbării situaţiei epidemiologice, la propunerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Cluj şi cu avizul Direcţiei de Sănătate Publică a Judeţului Cluj. Astfel, ca urmare a apariţiei în această după-masă a celui de al 5-lea caz de elev pozitiv în 3 clase diferite, se va aplica scenariul 3 de funcţionare în cazul Colegiului Naţional „George Coşbuc”, din Cluj-Napoca, începând de mâine, 30.09.2020. Grădiniţa cu program prelungit „Micul Prinţ” Cluj-Napoca, va trece la scenariul 2, începând cu data de 30.09.2020. Şcoala Gimnazială „Lia Manoliu” Corneşti, Com. Corneşti, judeţul Cluj, va trece la scenariul 2, începând cu data de 30.09.2020″, a anunat prefectul Mircea Abrudean.

Potrivit prefectului, evoluţia epidemiologică în judeţ va fi evaluată constant de autorităţi, iar modificarea scenariilor de funcţionare a unităţilor de învăţământ, precum şi alte măsuri necesare pentru reducerea riscului de îmbolnăvire în rândul comunităţii vor fi luate imediat ce situaţia o va impune.

Articole din aceeasi categorie