Întâlniri de suflet cu participare gherleană

Duminică, 28 ianuarie, la Biserica Adventistă din comuna Unguraş s-a încheiat seria de conferinţe biblice susţinute de pastorul şi profesorul universitar gherlean, dr. Kovács Árpád, pe tema „Principiile vieţii eficiente”.

Timp de şase seri, pastorul din Gherla a prezentat tot atâtea teme cu privire la viaţa sănătoasă şi eficientă, conferinţe la care, în fiecare zi, au participat peste 500 de creştini din localitate, dar şi din Dej, Cluj-Napoca şi Gherla. De fiecare dată prelegerile biblice au fost completate cu momente artistice. Printre altele,  au evoluat Corul Bisericii Adventiste Unguraş, Corul Bisericii Adventiste Nr.1 Cluj-Napoca, Cvartetul „Echo” din Cluj-Napoca, Corul Bisericii Adventiste din Vaida Cămăraş şi cunoscutul cor mixt „Agnus Dei”, condus de profesoara din Gherla, Kovács Hajnal. A acompaniat la flaut eleva în clasa a XI-a B de la Colegiul de Muzică „Sigismund Toduţă” Cluj-Napoca, Kovács Adrien, originară şi ea din municipiul Gherla.

Conferinţele biblice susţinute de dr. Kovács Árpád din Gherla au fost înregistrate de TV „Speranţa” şi vor fi transmise începând cu data de 11 februarie, de la ora 18:00.

SZ.Cs.

Articole din aceeasi categorie