Studenţii Erasmus de la USAMV şi-au etalat calităţile de bucătari

Zeci de studenţi Erasmus ai Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj-Napoca au expus joi seară diferite specialităţi de mîncare şi băutură cu ocazia unei „Cine internaţionale”, desfăşurate la Clubul Erasmus al USAMV.

Studenţi italieni, spanioli, olandezi, polonezi, turci şi români şi-au etalat calităţile de bucătari într-un prim eveniment de socializare din cadrul programului de schimburi studenţeşti Erasmus. Studenţii au gătit mîncăruri specifice ţărilor de proveninenţă – salate, aperitive, antreuri, fripturi şi diverse prăjituri. Băutura cea mai apreciată a fost cea a studenţilor spanioli – sangria, spun studenţii de la USAMV.

Programul de cunoaştere reciprocă a studenţilor Erasmus va continua cu un tur ghidat al Clujului.

M. T.

Articole din aceeasi categorie