Deschiderea anului universitar 2020-2021 la UBB

Ceremonia de deschidere a anului universitar 2020/2021 la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca va avea loc luni, 28 septembrie, de la ora 10:00, în Aula Magna a Universității, în prezența președintelui Academiei Române, acad. prof. Ioan-Aurel Pop, a rectorului UBB, prof. univ. dr. Daniel David, a prorectorilor, președintelui Senatului Universității, decanilor celor 21 de facultăți și a prefectului studenților din cadrul UBB.

Programul va cuprinde: mesajul adresat comunității UBB de către rectorul Universității, prof. univ. dr. Daniel David, discursul Prefectului studenților din UBB, Tudor Mureșan, alocuțiunea invitatului, acad. prof. Ioan-Aurel Pop, președintele Academiei Române.

„Din păcate, condițiile pandemiei nu ne permit o prezență fizică mai largă, dar ceremonia va fi transmisă live pe conturile de Youtube și Facebook ale UBB, astfel încât îi invităm pe toți membrii comunității UBB să ni se alăture, inclusiv pe colaboratorii și apropiații acestei comunități” – au transmis, vineri, reprezentanții universității clujene.

Potrivit acestora, ceremonia oficială pentru întreaga comunitate UBB va fi urmată de ceremonii specifice de deschidere a anului universitar pentru liniile de studiu germană (ora 14:00) și maghiară (ora 16:00) și de ceremoniile organizate de fiecare facultate a UBB.

M. T.

Articole din aceeasi categorie