ONCOS „SENIOR” pentru vârstnicii clujeni

Acesta este genericul prin care marele producător de ouă, carne de pui şi produse de panificaţie din Transilvania îşi apropie şi mai mult consumatorii de vârsta a treia de propria reţea de magazine existente în municipiul Cluj-Napoca.

DSCF1207[1]Din iniţiativa preşedintelui Filialei Cluj a Asociaţiei Naţionale a Pensionarilor, juristul Ioan Constantinescu, şi cu acceptul necondiţionat al Societăţii ONCOS, joi, în sălile Clubului Oamenilor de Afaceri Clujeni, a avut loc prima întâlnire a pensionarilor cu conducerea acestui mare producător din industria alimentară a judeţului nostru.

Au participat: preşedintele Consiliului de Administraţie al Societăţii, ing. Vasile Onacă, directorul Fabricii de Pâine, Vera Degan, şeful Fermei de Pui, Ioan Morcan, directorul reţelei de magazine, Lidia Beţoaia, şi directorul economic Susana Borşan.

Preşedintele Consiliului de Administraţie şi patron al societăţii, inginerul Vasile Onacă, şi colaboratorii săi, au prezentat regulamentul oficial al promoţiei, care cuprinde nouă secţiuni ce definesc condiţiile prin care persoanele de vârsta a treia beneficiază de un bonus de 10 % pentru carnea de pui cumpărată de la 1 august şi până la 1 ianuarie 2017.

DSCF1209[1]De altfel, prin mapa oferită participanţilor, ONCOS dă suficiente detalii despre regulamentul promoţiei, aria de desfăşurare a ei, prin cele 14 magazine cu locaţia lor, durata promoţiei, mecanismul de desfăşurare, protecţia datelor consumatorilor, care au primit şi primesc carduri de legitimare şi o descriere a spaţiilor de producţie şi procesare, începând cu cele şapte ferme de creştere a puilor, curcanilor şi găinilor cu o capacitate de 6,8 milioane de pui/an, 45.000 de ouă zilnic şi 45 tone de carne, ceea ce situează unitatea pe locul doi  în spaţiul transilvan.

Am reţinut faptul că la ONCOS se produc între 8–12 tone de produse de panificaţie şi patiserie zilnic, fabrica fiind una nouă şi utilată cu tehnologii la înalte standarde europene, însă reţetele folosite sunt cele ale bunicilor, prin care se obţine gustul produsului natural-tradiţional şi sănătos, cu care se aprovizionează, zi de zi, cele 40 de magazine ONCOS din Cluj, Sălaj, Mureş, Bistriţa-Năsăud şi Satu Mare.

Tradiţia gospodarului din vatra satului românesc o respectăm şi o ducem mai departe ca pe propria noastră cruce, a concluzionat ing. Vasile Onacă, cel care a invitat numeroşii participanţi la lansarea promoţiei să viziteze expoziţia şi să consume fără reţinere din multele şi apetisantele produse realizate de Compania ONCOS, produse curate, obţinute cu migală şi pricepere, pentru care nu cere nici un… sfanţ mai mult decât se cuvine în magazine, ba chiar au această mare deschidere de a ajuta miile de pensionari care au trudit decenii întregi pentru pensii cu trei cifre, insuficiente coşului zilnic, îngreunat cu… facturi şi medicamente.

Dumitru VATAU

Articole din aceeasi categorie