Restaurantul suspendat – atracţia pentru clujenii pasionaţi de experienţe gastronomice extreme

Clujenii au şansa de a trăi o experienţă unică în cadrul acţiunilor dedicate Capitalei Europene a Tineretului. Echipa Cluj 2015 îi aşteaptă pe doritorii de senzaţii extreme să ia masa la 50 de metri înălţime deasupra Parcului Central în cadrul acţiunii „Reach the Sky” .

Evenimentul va avea loc în 19 iulie în zona platoului din faţa Casinoului şi se doreşte a fi nu numai  o experienţă deosebită de care să se bucure clujenii în Capitala Europeană a Tineretului, ci un îndemn adresat celor care vor să sprijine direct tinerii remarcabili ai Clujului.

Practic, cei pasionaţi să încerce experienţe culinare noi, dar şi extreme pot servi masa într-un restaurant suspendat la 50 de metri deasupra solului.

Vor fi trei tipuri de experienţe: Breakfast in the Sky – mic-dejun la înălţime, cu o durată de 30 de minute; Lunch in the Sky – prînz la înălţime, cu o durată de 45 de minute; Dinner in the Sky – cină la înălţime, cu o durată de o oră şi acompaniementul muzical live al Alexandrei Violin;

Platforma restaurant are 22 de locuri şi va fi ridicată cu o macara specială. Restaurantul beneficiază şi de un “entertainer”, care are misiunea de a crea o atmosferă plăcută. În mijlocul mesei, cu o lungime de 9 metri, o lăţime de 5 metri şi o greutate de 5 tone, există un spaţiu unde bucătarii prepară mîncarea, pe parcursul micului dejun, prînzului şi cinei, la înălţime.

Urcările sînt contra cost, iar fondurile astfel colectate vor fi acordate sub formă de burse pentru 10 elevi şi studenţi tineri cu performanţe extra-şcolare remarcabile.

C.P.

Articole din aceeasi categorie