Jandarmii, la Zilele Culturii Maghiare

Gruparea de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca gestionează, în perioada 19 – 21 august, misiunea de asigurare a ordinii publice pe timpul manifestărilor culturale organizate cu ocazia sărbătoririi Zilelor Culturii Maghiare.

Jandarmii vor acționa în scopul prevenirii și descurajării producerii unor fapte antisociale, precum și supravegherii respectării măsurilor de protecție și a distanțării fizice.

Participanților la aceste evenimente li se recomandă să poarte masca de protecție și să păstreze distanța fizică de 1.5 m față de ceilalți, atât pentru propria siguranță, cât și pentru protejarea semenilor. De asemeni, participanții sunt sfătuiți să respecte indicațiile forțelor de ordine, să adopte un comportament civilizat, să evite conflictele de orice natură și să solicite sprijinul forțelor de ordine în caz de nevoie.

Jandarmii au anunțat că vor avea în vedere și informarea cetățenilor cu privire la modul de respectare a tuturor regulilor de protejare a sănătății pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus.

M. T.

Articole din aceeasi categorie