Tentativă de record mondial: Cel mai mare colaj cu desene despre animale

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Animalelor 2019, sărbătorită de 90 de ani la fiecare 4 octombrie peste tot în lume, Asociaţia Română a Producătorilor de Hrană pentru Animale de Companie (ARPAC) invită toate şcolile şi iubitorii de animale din ţară să se alăture iniţiativei de contribui la realizarea celui mai mare colaj de desene pe foi A4 din România, cu tema legată de animalele de companie.

Intenţia organizatorilor este de a realiza un colaj care să depaşească recordul mondial pentru cel mai mare colaj realizat din fotogafii, atins în 2016 de o companie americană la Universitatea Averett (45.000 fotografii expuse pe o suprafaţă de 2.264 metri pătraţi).

Detalii privind trimiterea fizică a desenelor sunt disponibile pe site-ul www.petabc.ro, la secţiunea World Animal Day 2019. Pentru a împărtăşi în timp real desenul realizat şi pentru a încuraja cât mai mulţi iubitori de animale să se alăture acestei inițiative, imaginile pot fi publicate pe conturile de social media (Facebook şi Instagram) cu hashtag-ul #A4WADRomania (A4 for World Animal Day) şi tag la @petabc.ro.

Iniţiativa aparţine Asociaţiei Române a Producătorilor de Hrană pentru Animale de Companie – ARPAC, care derulează în România programul educaţional ABC-ul Îngrijirii Animalelor de Companie în peste 200 de şcoli din toată ţara.

Ziua Internaţională a Animalelor a fost sărbătorită pentru prima dată de Heinrich Zimmerman, în 24 martie 1925, la Berlin, iar în 1929 data a fost schimbată cu 4 octombrie. În prezent, World Animal Day a devenit o mişcare globală susţinută de organizaţii, autorităţi, celebrităţi din toată lumea, cu peste 1,000 de evenimente organizate anual şi 90 de ambasadori în 70 de ţări (https://www.worldanimalday.org.uk/media_centre). Evenimentele organizate de ARPAC ca parte progamului educaţional ABC-ul Îngrijirii Animalelor de Companie sunt înscrise în fiecare an în calendarul evenimentor publicate pe site-ul internaţional WorldAnimalDay.org.uk.

Articole din aceeasi categorie