Taylor Swift va juca în versiunea pentru marele ecran a musicalului „Cats’’

Taylor Swift a fost distribuită în versiunea pentru marele ecran a musicalului ‘’Cats’’, cel mai important rol în cinema obţinut de cântăreaţa americană până acum, potrivit informaţiilor apărute vineri în publicaţiile de specialitate Variety şi Hollywood Reporter, preluate de Reuters.
Vedeta în vârstă de 28 de ani li se va alătura actriţei şi cântăreţei laureate cu Oscar Jennifer Hudson, prezentatorului de televiziune James Corden şi actorului britanic Ian McKellen în distribuţia peliculei, potrivit publicaţiilor citate.
Musicalul ‘’Cats’’, compus de Andrew Lloyd Webber şi având la bază textul unor poeme de T.S. Eliot, a fost pentru prima dată jucat în Londra în 1981, după care a fost produs şi pe alte scene din lume. Adaptarea pentru marele ecran este produsă de Working Title Films, care nu a dat curs solicitărilor de a comenta informaţiile apărute în presă.
Swift, câştigătoarea a 10 premii Grammy şi al cărei album ‘’Reputation’’ a fost cel mai bine vândut în 2017 în Statele Unite, a debutat ca actriţă în comedia romantică ‘’Valentine’s Day’’ (2010).

Articole din aceeasi categorie