Pe coperta ediţiei britanice a revistei Vogue

Vedeta pop Rihanna va apărea pe coperta ediţiei britanice a revistei Vogue din luna septembrie, potrivit Press Association.
Cantautoarea, actriţa şi femeia de afaceri originară din Barbados a fost imortalizată de un renumit fotograf de modă şi aranjată de redactorul-şef al Vogue, Edward Enninful, pentru următorul număr al prestigioasei reviste, considerat cel mai important al anului.
Acesta va fi primul număr de septembrie sub supervizarea lui Enninful, după ce a preluat funcţia de redactor-şef de la Alexandra Shulman, în decembrie anul trecut. Coperta colorată şi plină de imaginaţie o înfăţişează pe Rihanna purtând mănuşi portocalii, o eşarfă fucsia şi un aranjament floral pe cap.
Sprâncenele i-au fost desenate cu o linie subţire, iar înfăţişarea excentrică este completată de nuanţa de ruj roşu închis de pe buze.
Ediţia din septembrie, supranumită ‘’cel mai important numărul de modă’’, include interviuri cu prinţesele Beatrice şi Eugenie precum şi cu muzicianul Elton John.
Enninful a devenit primul editor bărbat al British Vogue în aprilie anul trecut, înlocuind-o pe Shulman, care a deţinut poziţia timp de 25 de ani.

Articole din aceeasi categorie