Steluța Cătăniciu, mesaj pentru Nicușor Dan

Deputatul umanist Steluța Cătăniciu îi transmite un mesaj lui Nicușor Dan, prin care sancționează derapajul acestuia la adresa Gabrielei Firea și subliniază că genul acesta de comportament, din partea unui politician care se pretindea a fi „altfel”, nu a făcut decât să scoată la iveală impostura candidatului la Primăria București susținut de PNL și USR-PLUS.

În calitatea dumneavoastră de candidat al „dreptei unite” în această campanie, ați susținut că veți face „tot ce veți putea” pentru a câștiga Primăria București. Prin declarația pe care ați făcut-o la adresa doamnei Gabriela Firea ați demonstrat că faceți tot ce puteți, dar nu puteți decât atât: să jigniți în mod inadmisibil o femeie – contracandidata dumneavoastră, numind-o „panaramă”. Ați dat dovadă că sunteți un bărbat politic cu „mult curaj”, atacând la acest mod o femeie, dovedind același „curaj” atunci când ați tăcut mâlc la declarațiile lui Traian Băsescu – contracandidatul dumneavoastră, de asemenea,  prin care afirma că „v-au scos la plimbare ca pe urs” și că „se cutremură câte a auzit despre dumneavoastră” după ce au apărut înregistrările cu întâlnirile cu clanurile interlope.

Ați afirmat că în lupta pentru Primăria Capitalei miza este despre „rezistența bucureștenilor la nesimțire, la spoială, la impostură”. În urma prestației dumneavoastră în această campanie și a declarațiilor pe care le-ați făcut, sunt convinsă că  bucureștenii au înțeles exact cine sunteți cu adevărat: „un om cu mulți oameni din zona privată gata să vină la Primărie”, așa ați declarat, nu? Pentru aceștia vă bateți și asta este miza!

Sunt convinsă că cei care v-au urmărit au înțeles că nu aveți soluții pentru București, că „proiectele” dumneavoastră sunt doar spoieli, doar exerciții de imagine promovate pe banii interlopilor. Sunt convinsă că duminică, la vot, bucureștenii vă vor demonstra cât de „rezistenți”  sunt la impostură, pentru că în această campanie v-au descoperit adevărata față, au descoperit cine sunteți și cu cine vă înfrățiți, au descoperit care este miza luptei dumneavoastră, precum și a lor, pentru primărie, au descoperit  că limbajul dumneavoastră este demn de cei cu care vă înfrățiți, pentru care toate femeile nu sunt decât niște „panarame”, a transmis Steluța Cătăniciu.

Articole din aceeasi categorie