PNL câștigă în toate orașele din județul Cluj

PNL a câștigat toate cele cinci municipii din județul Cluj și orașul Huedin, potrivit numărătorii paralele realizate la secțiile de votare.

Astfel, Emil Boc câștigă al cincilea mandat de primar al municipiului Cluj-Napoca iar la Câmpia Turzii, Dorin Lojigan obține al doilea mandat. PNL s-a impus și la Gherla, unde până acum fotoliul de primar a fost ocupat de social democratul Ioan Neselean.

Potrivit datelor, noul primar la municipiului Gherla este Ovidiu Drăgan, care a mai deținut această funcție în perioada 2004-2012.
La Dej, Costan Morar obține al patrulea mandat de primar în acest oraș, de data aceasta ca și candidat al PNL. Primele trei mandate au fost câștigate de Morar în calitate de membru PSD. În această vară, edilul a anunțat că părăsește tabăra social democrată și că se înscrie în PNL.

Și la Turda Cristian Matei reușește să-și păstreze fotoliu de primar, de data aceasta ca și candidat al PNL. Primul mandat a fost obținut de Matei în 2016 când a candidat din partea PSD. La sfârșitul anului trecut, Matei a foste exclus din PNL, alegând să se înscrie în PNL.

De asemenea, la Huedin, Mircea Moroșan, candidat din partea PNL pentru al patrulea mandat, reușește să se impună în fața social democratului Sabin Demea.

Articole din aceeasi categorie