Spectacol ”nebun” la TiMAF!

Trix Show”, unul dintre cele mai îndrăgite spectacole ale Teatrului Național Aureliu Manea Turda poate fi văzut în cadrul TiMAF joi, 24 septembrie, de la ora 19, în Cluj-Napoca, pe strada Potaissa. Acest spectacol cu muzică live, marionete și schimbări rapide de personaje a fost jucat în peste 20 de orașe, în festivaluri sau turnee.

Mihai Gruia Sandu, regizorul spectacolului, profesor și specialist în commedia dell’arte, a creat un scenariu bogat în situații exploziv comice și în arhietipuri diverse care vorbesc într-o limbă “romgleză” amuzantă, prin care demonstrează că Păcală al nostru e “trickster național” și are confrați, chiar și în commedia dell’arte. Spectacolul este de fapt, nonverbal: tablete purtate de interpreți precizează scopul acțiunii scenice, iar ilustrația “muzicală” sonoră este realizată de actori la diferite instrumente.

Din distribuție fac parte: George Sfetcu, Valentin Oncu, Călin Mihail Roajdă, Miky Paicu, Ioan Alexandru Savu, Alexandra Dușa, Amalia Popa, Ingrid Neacșu și Alexandru Condurat. Intrarea la eveniment este liberă, în limita locurilor disponibile și cu o rezervare în prealabil completând formularul https://forms.gle/8TKDUjVTh1aem2Lq6.

Articole din aceeasi categorie