Hai gratis cu clasa la meciul cu FC Sevilla!

CFR Cluj continuă campania de atragere a cât mai multor tineri pe stadion, în special al elevilor, invitaţi să ia parte la marele meci cu FC Sevilla, de pe 20 februarie. Pentru a putea avea acces gratuit la acest meci, grupul trebuie să fie format din minim 5 elevi şi un adult însoţitor. De exemplu, o clasă cu 20 de elevi minori poate să aibă alături maxim 4 adulţi însoţitori. Solicitarea trebuie trimisă la următoarea adresă: ticketingcfr1907@yahoo.com, unde doritorii trebuie să menţioneze ce şcoală/clasă reprezintă, numărul de elevi, care, aşa cum am arătat deja, trebuie să fie minim de cinci, precum şi numele adulţilor însoţitori. 

Fiecare solicitare care va fi aprobată, va primi un răspuns pe e-mail cu un cod de confirmare, cod pe care trebuie să îl spună adulţii însoţitori la poartă.

Până aici toate bune şi frumoase, numai că există şi o veste mai puţin plăcută: locurile sunt limitate, iar cei care nu primesc înapoi un e-mail de confirmare nu vor beneficia de acces gratuit la acest meci. Solicitările vor fi luate în considerare în funcţie de ordinea în care sosesc pe adresa menţionată. Înscrierile se încheie marţi, 18 februarie, ora 10.

Articole din aceeasi categorie