Fotbal Liga 4 – CN al juniorilor – Liga 5

Acte nedepuse pentru noua echipă ‘Alb – Negru’. Juniorii “U” Cluj de … izbelişte !!!

Vineri, 12 august, a fost să fie ultima zi de înscrieri în ligile 4 şi 5, perioadă prelungită până miercuri, 17 august. Dată după care va avea loc şi tragerea la sorţi pentru noua ediţie a Cupei României, 2016 – 2017.

Discuţia cu domnul Ovidiu Fărăgău, prim vice preşedinte al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Cluj a fost lămuritoare în multe, foarte multe privinţe, cu date exacte, pertinente şi obiective. Să vedem care este situaţia până vineri, 12 august …

Liga a 4 – a : echipe înscrise

ISC Turzii

ASC FC Ardealul Cluj

ASC CFR Dej

ACS Vulturul Mintiul Gherlei

ACS Armenopolis Gherla

CS Unirea 1946 Floreşti

FC Someşul Gilău

Viitorul Mihai Georgescu Cluj – Napoca

ACS Sticla Arieşul Turda

CS Arieşul Mihai Viteazul

Se aşteaptă înscrierea echipelor Asociaţia Club Sportiv de Fotbal ‘Alb – Negru’ a Studenţilor Clujeni (noul “U” Cluj, ale cărui baze au fost puse de către Primăria municipiului Cluj – Napoca), Atletic Olimpia Gherla, Luceafărul 2010 Cluj, o nouă echipă de la Apahida.

Practic, au mai rămas două zile în care grupările fotbalistice mai pot depune actele de înscriere, marţi 16, respectiv miercuri 17 august. Sperăm ca măcar în ceasul al 12 – lea, noua echipă ‘Alb – Negru’ să fie înscrisă, numai că … Personal am rezerve, prefer să nu le fac încă publice. Înfiinţarea noului “U” Cluj a început cu elan, pentru a se mai stinge din entuziasm pe parcurusl zilelor care au urmat. Am rezerve în ceea ce priveşte lotul, ce jucători au fost înregimentaţi în ultima clipă, …, multe întrebări şi incertitudini.

Semnal de alarmă :juniorii şi copiii “U” Cluj lăsaţi de izbelişte !!!

Înţelegem situaţia neplăcută prin care trece societatea lui Walter Florian, acel “U” Cluj care a dispărut practic, grupare în cazul căreia se aşteaptă (sau nu) pronunţarea falimentului. Dacă situaţia seniorilor se ştie, mă întreb doar cu ce au greşit juniorii şi copiii “U” Cluj, neânscrişi încă la nici o categorie de vârstă !!! Şi asta când se ştie că noua ediţie de Campionat Naţional al juniorilor debutează la 3 septembrie.

Ce trebuie să fie în sufletele acestor copii ? Ce trebuie să fie în sufletele părinţilor ? Ce se va întâmpla cu cei aproape 200 de tineri fotbalişti ? Cine – i va prelua şi în ce condiţii ? Vor mai juca sau nu fotbal ? Sunt multe întrebări care aşteaptă răspunsuri, de care nu ştiu dacă vom avea parte curând. Cert este că tinerii fotbalişti ai defunctului “U” Cluj sunt lăsaţi de izbelişte, de la juniori mari la copii. Ar fi trist, foarte trist ca aceşti tineri să se piardă, să se retragă sau să fie retraşi de către părinţi, în condiţiile în care viitorul lor fotbalistic este tot mai incert.

Liga a 5 – a : echipe înscrise

Inter Dezmir

Viitorul Dezmir

Progresul Sânnicoară

Progresul Vlaha

CS Aghireş

AS Iris 2014 Cluj

Voinţa Pata

AS Viitorul Sânpaul

Unirea 2 Jucu

ANEFA Cluj

AS Feleacul Cluj

Viitorul Poieni

ACS Vlădeasa Huedin

AS Viitorul Gârbău

Se aşteaptă confirmări din partea grupărilor fotbalistice AS Avântul Bradu Luna şi AS Borşa

Demostene ŞOFRON

Articole din aceeasi categorie