Fotbal Liga 2, seria 2 – 26 Ultima etapă a decis decis : “U” Cluj în play – out !

Emoţii pentru  joi, 14 aprilie. Să fim alături de “U” Cluj
Ceea ce ne-am dorit, nu s-a întîmplat din păcate. Rezultatele ultimei etape din sezonul regulat (tur – retur) au decis pentru toate cele 14 echipe ale Seriei a 2 – a. Se ştiu primele ‘6’ din play – off (Gaz Metan Mediaş 52, Tîrgovişte 51, UTA 46, FCM Baia Mare 46, FC Braşov 45, CS Mioveni 45), se ştiu şi cele din play – out (Rm Vîlcea 44, 8. “U” Cluj 44, Şoimii Pîncota 35, Olimpia Satu Mare 33, Tărlungeni 24, FC Bihor 13, Metalul Reşiţa  – 5, FC Caransebeş -86).
Cum pe noi ne interesează “U” Cluj, să vedem de unde se porneşte în turul şi returul play – out – ului :
1.CSM Rm Vîlcea 18
2.“U” Cluj 16
3.Şoimii Pîncota 13
4.Olimpia Satu Mare 11
5.Unirea Tărlungeni 9
6.Metalul Reşiţa – 11
* locurile 1 şi 2 se salvează de la retrogradare
* locul 3 joacă baraj de menţinere în Liga 2 cu ocupanta locului 3 din Seria I
* locurile 4, 5, 6 retrogradează în Liga a 3 – a
Programul “U” Cluj
Turul :
etapa 1, 9 aprilie :  “U” – Tărlungeni
etapa 2, 16 aprilie : Olimpia Satu Mare – “U”
etapa 3, 23 aprilie : “U” – Şoimii Pîncota
etapa 4, 30 aprilie : “U” – Metalul Reşiţa
etapa 5,  7 mai : CSM Rm Vîlcea – “U”
Returul :
etapa 6, 10/11 mai : “U” – RM Vîlcea
etapa 7, 14 mai : Metalul Reşiţa – ”U”
etapa 8, 21 mai : Şoimii Pîncota – “U”
etapa 9, 28 mai : “U” – Olimpia Satu Mare
etapa 10, 4 iunie : Unirea Tărlungeni – “U”
Urmează încă zece etape grele, trebuie să recunoaştem acest lucru. Este greutate din foarte multe motive : sistemul adoptat încarcă material şi financiar bugetele tuturor echipelor, multe dintre ele în situaţii limită.
“U” Cluj
“U” Cluj merge mai departe. Sper şi sperăm să treacă cu bine şi peste momentul care va veni, cel din 14 aprilie, cînd se aşteaptă o nouă sentinţă a Tribunalului din Botoşani, legată de a fi sau a nu fi în faliment. Ştiu că se fac eforturi pentru salvarea echipei, să vedem şi cu ce urmări concrete. Iată de ce “U” Cluj nu are deloc dar deloc o situaţie liniştitoare. Sînt alte zece etape de jucat, sînt alţi bani de dat din mulţii datoraţi terţelor persoane, mai trebuie achitate şi aduse salariile la zi, se joacă cu Sabia lui Damocles deasupra capului, ca să spun lucrurilor pe nume. Acestea sînt condiţiile în care “U” Cluj este obligată să joace la victorie fiecare partidă. Numai în pielea lor să nu fi.
Dinspre conducerea administrativă a clubului nu mai avem noutăţi. Nici măcar de promisiuni nu mai avem parte. Nu se mai ştie nimic de intenţiile spaniolului de a prelua echipa, … Cum promovarea în play – off a fost pierdută, nu sînt chiar convins că mai există interes din partea spaniolului mult … trîmbiţat. Cum nu există nici din partea altora, la urma urmei, cine şi de ce să se implice la o echipă în suferinţă. Aşa se pune problema.
Pînă la clarificări, vor veni şi ele în timp, să fim alături de “U” Cluj.
Demostene   ŞOFRON

Articole din aceeasi categorie