Tenis de masă Superliga Politehnica Cluj – Pristavu Câmpulung (4:5 în tur)

p { margin-bottom: 0.1in; line-height: 120%; }

Un singur obiectiv pentru Politehnica Cluj : finala !

sâmbătă, 11 martie, 11. 00 * Sala de sport a C. N. ‘George Coşbuc’

Returul se anunţă de foc pentru ambele echipe, ambele dornice de accederea în finala ‘mare’, cea care decide campioana naţională practic.

Returul cum se ştie, a fost unul pe muchie de cuţit. Politehnica Cluj a condus cu 3:1, 4:3, a avut meciul în mână ca să folosesc o sintagmă cunoscută. Nu a fost să fie, rămâne doar amintirea unui meci spectaculos, cu un singur şi mare obiectiv, calificarea în finală.

Nu va fi uşor. Pristavu Câmpulung – Cristian Chiriţă, Alexandru Manole, Alin Spelbuş, antrenor Mădălin Ionaşcu – vine la Cluj – Napoca cu jucători pe podiumul de premiere la recent încheiatele Naţionale. Mă refer la Alin Spelbuş – argint la dublu (alături de Alexandru cazacu/CS Mioveni), Alexandru Manole – bronz la dublu masculin (alături de Ionuţ Seni/CS Mioveni), plus un argint la dublu mixt prin Alin Spelbuş (alături de Irina Ciobanu/Politehnica Iaşi).

Politehnica Cluj – Dorin Găbudean, Maximilian Marchiş, Ntaniel Tsiokas, Szilard Gyorgy, Vasile Robciuc, antrenor Şerban Doboşi – se prezintă în formulă completă, jucătorii fiind decişi să – şi onoreze cărţile de vizită.

Arbitri : Adrian Crişan/pr, Traian Rus, D. Sofron; observator FRTM – Romeo Lupaşcu (Tg Mureş)

Sala să fie arhiplină !

Îmi doresc mult, ne dorim ca să fiu cinstit, ca la ora meciului, sala de sport a C. N. ‘George Coşbuc’ – director prof. Valentin Oros Maxim – să fie plină, arhiplină dacă se poate. Şi cred că se poate.

Staff – ul tehnic şi administrativ al Politehnicii Cluj – prof. dr. Liviu Crişan, prof. dr. Radu Munteanu – s-a implicat total în organizarea în bune condiţii a partidei retur, una care trebuie să aducă bucurii fan – ilor clujeni ai tenisului de masă. Şi cum sâmbătă dimineaţa nu sunt alte competiţii sportive care să intereseze în mod deosebit, toate drumurile trebuie să ducă la Politehnica Cluj – Pristavu Câmpulung !

Demostene ŞOFRON

Articole din aceeasi categorie