Strigăt de ajutor!

Clujenii sunt invitați să participe la un spectacol caritabil organizat pentru susținerea unui tânăr care suferă de Sindromul Muscular Amiotrofic și de Bronșită Super Supurativă.

 

Spectacol Caritabil de Muzică Populară ,,Tradiţii şi Cultură pentru Viaţă” va avea loc în 11 septembrie 2019, ora 18:30 în Sala Auditorium Maximum din Cluj-Napoca, fiind organizat cu binecuvântarea IPS Andrei Andreicuţ, mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului.

Printre artiștii care și-au anunțat prezența la eveniment se numără Sava Negrean Brudaşcu, Ionela Moruţan, Felix Gălan, Oana Bozga Pintea, Năstacuţa Iuga, Andrada Bârsăuan, Lazăr Arman, Anuţa Iuga, Lucian Madiar, Monica Pîrlea, Ana Georgeta, Narcisa Balla, Maria Pavelean, Anuţa Motofelea, Gabriela Ardusătan, Denisa Pop, Alexandra Veres, Călin Buzgariu, Laura Valea, Iustina Irimia Cenuşă, Andra Filip, Raul Imre, Nicoleta Simina, Alexandra Bogos, Diana Beldean și Jan Oprișor Band.

Intrarea se face pe bază de donaţie! Spectacolul este organizat în beneficiul tânărului George Olteanu!

La spectacol va fi prezent şi IPS IRINEU, arhiepiscopul Alba Iuliei, care va adresa celor prezenţi un cuvânt de binecuvântare. De asemenea, este așteptat să participe și primarul Emil Boc.

 

„Frați creștini într-u Domnul! Mă numesc Olteanu George și sunt un tânăr din Brașov. Domnul m-a ales și mi-a dat o cruce spre mântuire și o misiune de îndeplinit, aceea de a mă face bine și a-mi salva viața, ca mai apoi să fiu sprijin pentru cei în nevoie, eu începând această misiune de a fi de ajutor celor năpăstuiți încă de pe acum. Eu nu mai pot merge de la vârsta de 11 ani fiindcă sufăr de Sindrom Muscular Amiotrofic. Iar din anul 2004 sufăr de Bronșită Super Supurativă, acumulez un litru de secreții în ambii plămâni pe care trebuie să le scot printr-o terapie rudimentară alături de mama mea, astfel aș muri asfixiat. Eu stau întins în pat și mama pe un scăunel, mă apasă pe partea dreaptă a toracelui și a abdomenului și trag și scot secrețile. Tușesc cam cinci ore zilnic o cantitate de 300 ml. de secreții. De cele mai multe ori în timp ce îmi fac terapia mă rog . Dar mai multe puteți citi pe blogul meu, http://olteanugeorge1981.blogspot.com/ Pentru toate acestea există un tratament injectabil în coloana vertebrală; se fac patru injecții pe an și se numește spiranza. Pentru toate aceste tratamente sau măcar pentru o parte mai trebuie sa strâng 15.000 de euro. Vă rog și pe dumneavoastră dacă puteți să-mi fiți alături, să mă sprijiniți cu cât puteți, orice bănuț este important pentru a-mi salva viața. Vă mulțumesc. Dumnezeu să vă binecuvinteze pe toți!”, este mesajul transmis de tânărul George Olteanu.

Cei interesați să-l ajute pe tânăr pot face donații în contul: Sucursala Județeanã Brasov a BĂNCII COMERCIALE ROMÂNE; Cod IBAN: RO19RNCB0053048480440006 (lei);
Cod IBAN: RO30RNCB0053048480440002 (euro); Titularul contului este Olteanu George Gabriel

Articole din aceeasi categorie