Rulada Simona

Ingrediente:
1 pachet margarină, 6 linguri pline cu făină, 1 l lapte, 6 ouă, 300 g caşcaval, 200 g şuncă, smîntînă, sare şi piper.

Mod de preparare:
Se pune pe foc mic margarina la topit, se adaugă făina, laptele şi condimentele şi se amestecă bine, bine pînă se îngroaşă. Se ia de pe foc şi se amestecă cu gălbenuşurile. Albuşul se bate spumă şi se adaugă la compoziţie, amestecînd uşor. Se unge o tavă şi se tapetează cu făina, iar compoziţia se coace pînă se rumeneşte puţin. Se răstoarnă apoi pe un şervet umezit puţin, se rulează şi se lasă să se răcească. Cu caşcavalul ras şi cu şunca tăiată feliuţe se umple foaia. Se rulează, apoi se unge cu smîntînă şi se presară puţin caşcaval ras. Înainte de servire se dă puţin la cuptor.

Articole din aceeasi categorie

    Nu exista articole asemanatoare