Articole din aceeasi categorie
-
Nu exista articole asemanatoare
Ingrediente:
1 1/2 litri apă, 6 bucăţi peşte, 1 morcov, 1 buc rădăcină pătrunjel, 2 cepe, sare, 2-3 ceşti borş, 4-5 roşii sau 200 ml bulion, pătrunjel verde, leuştean
Mod de preparare:
Se fierbe zarzavatul tăiat julien (fire lungi) şi ceapa tăiată mărunt, în apă cu sare. După ce zarzavatul este bine fiert se adaugă borşul, apoi bucăţile de peşte, care mai întîi au fost frecate cu sare.
Se fierbe la foc potrivit, să nu se sfărîme peştele. Se mai adaugă felii de roşii sau bulion. Se poate servi rece sau cald, după gust, cu pătrunjel şi leuştean. Se poate adăuga şi o ceşcuţă de orez, care se fierbe o dată cu zarzavatul. (Se poate prepara şi fără zarzavat.)
Comentarii recente