Primele spectacole ale lunii martie la Teatrul „Puck”

Primăvara începe la Teatrul de Păpuși „Puck” cu două spectacole – „A brémai muzsikusok”/ „Muzicanții din Bremen”, după Frații Grimm, în regia lui Rumi László (sâmbătă, 5 martie, de la ora 11:00) și „Povestea celor trei veverițe”, în regia Danei Bonțidean (duminică, 6 martie, de la orele 11:00 și 12:30 și marți, 8 martie, de la ora 18:00).

Sâmbătă, 5 martie, aventura celor patru muzicieni din „A brémai muzsikusok”/ „Muzicanții din Bremen”, după Frații Grimm, începe, în viziunea scenică a regizorului Rumi László, în momentul în care se termină istoria cunoscută din poveste: personajele își relatează peripețiile din trecut, reflectând asupra traseului pe care l-au parcurs. Istorisirile lor sunt prezentate prin cântece, iar muzica live integrează toate momentele spectacolului.

În distribuție: Balogh Dorottya, Erdei Emese, Domokos Szabolcs, Kötő Áron și Mostis Balázs. Spectacolul va fi prezentat în limba maghiară, iar vârsta minimă recomandată este de 4 ani.

Pentru duminică, 6 martie, sunt programate reprezentații ale spectacolului „Povestea celor trei veverițe”, în regia Danei Bonțidean.

Spectacolul a fost inspirat din volumul de „Povești raționale pentru copii” al Virginiei Waters, apărut în 1980 și editat, în 2003, în limba română, de Centrul Român de Psihoterapii Cognitive și Comportamentale.

În distribuție: Ramona Atănăsoaie, Călin Mureșan, Robert Trifan și Adina Ungur. Figurația: Cosmin Cîrlea. Interpretarea audio: Dana Bonțidean și Ionuț Constantinescu. Scenariul și regia: Dana Bonțidean. Scenografia și pictura: Elena Ilaș. Sculptura: Florin Marin, Ilustrația muzicală: Attila Nagy.

Spectacolul are o durată de aproximativ 45 de minute, este prezentat în limba română, iar vârsta minimă recomandată este de 3 ani.

M. T.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut