100 de povești, cu biblioteca să crești

Pentru a marca cei 100 de ani de bibliotecă publică la Cluj, fiecare secție pentru copii de la sediul central al Bibliotecii Județene „Octavian Goga” Cluj și filialele de cartier își propune ca, pe parcursul acestui an, să citească celor mici 100 de povești. Astfel, programul „Ora poveștilor” va purta acum un nume de sărbătoare: „100 de povești, cu biblioteca să crești!”.

Evenimentul de lansare a programului „100 de povești, cu biblioteca să crești!” va avea loc joi, 18 februarie, de la ora 17:00, la sediul central al bibliotecii, din Calea Dorobanților nr. 104, etaj IV, cu respectarea normelor sanitare în vigoare. Primele povești, la evenimentul de lansare, vor fi lecturate de Elena Ivanca, actriță a Teatrului Național din Cluj-Napoca.

„Ora poveștilor” este un program de lecturare de povești adresat copiilor cu vârsta cuprinsă între 4 și 7 ani, lansat în ianuarie 2010. Programul se desfășoară – în limbile română, engleză și maghiară – atât la sediul central al bibliotecii, cât și la filialele „Traian Brad”, Zorilor și Grigorescu.

În acest an, activitățile se desfășoară: în fiecare luni, de la ora 17:00, la Filiala „Traian Brad”, str. Izlazului nr. 18 (în limba engleză); în fiecare miercuri, de la ora 17:00, la: Filiala „Traian Brad”, str. Izlazului nr. 18, Filiala Zorilor, str. Observatorului nr. 1, Filiala Grigorescu, str. Donath nr. 138, Sala multiculturală, Calea Dorobanților nr. 104, etaj III vest (în limba maghiară), American Corner, Calea Dorobanților nr. 104, etaj V vest (în limba engleză); în fiecare joi, de la ora 17:00, la: Secția pentru copii, Calea Dorobanților nr. 104, parter est, Filiala Zorilor, str Observatorului nr. 1 (în limba engleză).

M. T.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut