Un nou sistem de control acces şi plată în parkingul de pe Moților

Un nou sistem complet automat de accesc cu tehnologii moderne pentru recunoașterea numerelor de înmatriculare și plată a fost implementat în parkingul Moților din Cluj-Napoca.

Noul sistem de control acces şi plată are rolul de a gestiona într-un mod automat, fără operatori umani, accesul la intrarea în parcare, traficul din incinta parcării, taxarea contravalorii timpului de staționare conform tarifelor stabilite, cât și accesul la ieşirea din parcare.

„Avantajele aduse de noul sistem hardware și software completează obiectivele Primăriei de a digitaliza toate procedurile și serviciile oferite cetățenilor, după modele precum Estonia.

Prin intermediul noilor echipamente și a sistemului de administrare se poate realiza plata timpului de staționare atât prin tehnologia contactless la automate, cât și prin aplicația UPPark”, a transmis primarul Emil Boc.

În ceea ce privește accesul în parking, noua infrastructură cu echipamente smart este prevăzută cu camere LPR pentru recunoașterea numerelor de înmatriculare, bariere automate și panouri de informare de tip led pentru afișarea numărului locurilor de parcare libere.

Noul sistem a fost implementat în valoarea contractului este de 1.128.458,95 lei cu TVA inclus. Contractul cuprinde echipamentele, configurarea și setarea întregului sistem, serviciile de mentenanță, întreținerea pe toată perioada de garanție (36 de luni), lucrările de montare, branșare și punere în functiune a echipamentelor.

Recomandat pentru dvs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut