Trafic cu acte medicale false la Turda

O femeie de 55 de ani din Turda este cercetată penal pentru că ar fi întocmit mai multe înscrisuri oficiale din domeniul de medicină, fără a avea acest drept, pe care le-ar fi remis unor persoane fizice și juridice. În cauză se fac cercetări pentru fals material în înscrisuri oficiale în formă continuată (15 acte materiale) și înșelăciune.

IPJ Cluj a anunțat că polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda au efectuat în 28 martie 5 percheziție domiciliare, în cadrul unui dosar penal ce vizează infracțiunile de fals material în înscrisuri oficiale în formă continuată (15 acte materiale) și înșelăciune.

Perchizițiile au fost derulate la domiciliile a 2 persoane fizice, precum și la sediile a 3 persoane juridice, respectiv o instituție publică, un centru pentru persoane vârstnice și un operator economic din municipiul Turda.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate mai multe documente cu valoare probatorie, dar și alte bunuri de interes în cauză.

De asemenea, reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă Cluj, Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj și cei ai Direcției de Sănătate Publică Cluj au aplicat 12 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 27.000 de lei.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut