S-a stabilit perioada în care se vor desfășura Zilele Clujului

Ediția din acest an a Zilelor Municipiului Cluj-Napoca va avea loc în perioada 6-9 octombrie. Pentru organizarea evenimentului, în ședința din 4 aprilie a Consiliului Local va fi supus dezbaterii un proiect de hotărâre ce vizează alocarea sumei de 950.000 lei.

Ultima ediție a Zilelor Municipiului Cluj-Napoca a avut loc în 2019. De atunci acest eveniment nu a mai putut fi organizat din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus.

Zilele municipiului Cluj-Napoca au fost organizate începând cu anul 2010 în a doua parte a lunii mai. În 2019, evenimentul a fost organizat în doua parte a lunii septembrie. Reprezentanţii municipalităţii au luat această decizie pentru a da posibilitatea organizării în bune condiţii a alegerilor europarlamentare din luna mai 2019.

Zilele Clujului este un pilon important în identitatea culturală a oraşului. Dedicat tuturor categoriilor sociale şi de vârstă, festivalul reflectă comunitatea căreia i se adresează: deschisă, creativă, dinamică.

„Anul acesta, ediția a X-a a Zilelor Clujului va marca și va explora moștenirea multiculturală a unui oraș remarcabil prin prisma diversității comunității sale”, se arată în proiectul de hotărâre ce va fi supus dezbaterii consilierilor locali.

 

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut