Revelion în centrul municipiului Gherla

După doi ani de pauză cauzată de pandemie, la cumpăna anilor 2022-2023 la Gherla se reia obiceiul de a organiza Revelionul în plin centrul orașului.

Deci, sâmbătă, 31 decembrie, începând cu ora 22:00, gherlenii sunt invitați în Piața Libertății, locul obișnuit al  manifestărilor artistice din această iarnă, unde, în premieră, va ave loc și un concert. Edilii urbei au invitat cunoscuta formație Semnal M, care cu această ocazie va susține un concert la cumpăna anilor, un eveniment mult așteptat de locuitorii Gherlii, conectați astfel la sărbătoarea Anului Nou. Alături de grupul instrumental va cânta tânăra interpretă Ramona Lobonț. Nu va lipsi nici tradiționalul joc de artificii, totdeauna așteptat cu nerăbdare de populația municipiului, dar mai ales de copii. Mai mult ca sigur, centrul orașului se va umple și în acest an cu gherlenii dornici de a întâmpina noul an în compania muzicii și a artificiilor lansate de organizatori.

În noaptea de Revelion toate unitățile de alimentație publică și cluburile vor organiza obișnuita petrecere de la cumpăna anilor. La Gherla, pentru întâia oară seniorii, adică pensionarii, se întrunesc pentru întâmpinarea Anului Nou. Evenimentul are loc la restaurantul Trofeu (fostul Transilvania), unde nu vor lipsi  muzica live, voia bună și distracția și unde, desigur, vor fi prezenți și meseni mai tineri.

Szekely Csaba

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut