Premieră în Europa, la Florești

Comuna Florești este prima comunitate din Europa care beneficiază de de birourile de proximitate Nooka Space în cadrul unui parteneriat strategic. Acest concept a venit în întâmpinarea floreștenilor care lucrează remote sau în sistem hibrid.

Modelul de birou Nooka Two a fost amplast în Parcul Poligon, putând fi accesat non-stop, începând de joi 7 octombrie, de locuitorii comunei, în mod gratuit, prin sistemul de rezervări al aplicației mobile Nooka Space. „Floreștiul are nevoie să îmbrățișeze cu rapiditate inovația și noile tehnologii! Astăzi devenim prima comunitate din Europa care, în urma unui parteneriat strategic, beneficiem de birourile de proximitate Nooka Space!

Acest concept a venit în întâmpinarea floreștenilor care lucrează remote sau în sistem hibrid. Pe fondul pandemiei și al muncii la distanță, floreștenii pot beneficia, de acum înainte, de confortul unui birou ultra-modern, în mod gratuit, aproape de casa lor”, a transmis primarul Bogdan Pivariu.

Lansat pe piața din România în luna aprilie a acestui an, Nooka Space este startup-ul irlandez care a inițiat primul concept de birouri smart de proximitate din lume.

Nooka Space oferă spații de birou compacte de tip „plug and play”, fiind dotate cu senzori smart, ce permit utilizatorilor o administrare simplă, prin aplicația mobilă. Accesul, încălzirea, monitorizarea calității aerului, iluminarea, plățile și rezervările pot fi controlate inteligent, în timp ce purificatorul de aer și luminile UV-C sunt special prevăzute pentru a dezinfecta spațiul și a menține cele mai înalte standarde sanitare. Spațiile Nooka sunt dotate, de asemenea, cu mobilier și accesorii ultramoderne, cu mese de lucru electrice reglabile, scaune ergonomice și kit-uri de videoconferință.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut