Platforma „Ucraina – Împreună ajutăm mai mult”

Platforma „Ucraina – Împreună ajutăm mai mult”, unde se centralizează toate ofertele de ajutor pentru refugiații din Ucraina care ajung în România, este disponibilă pe site-ul Guvernului.

Reprezentanții Executivului au anunțat că pentru a integra eficient eforturile de acordare a asistenței umanitare refugiaților și persoanelor relocate din Ucraina, la nivelul Cancelariei Prim-Ministrului va funcționa un grup de coordonare a acțiunilor societății civile, mediului privat, organizațiilor naționale, internaționale și instituțiilor guvernamentale.

Platforma ”Ucraina – Împreună ajutăm mai mult” disponibilă la acest link 🔎 https://bit.ly/3K1mb3s poate fi accesată, începând de astăzi, de pe site-ul Guvernului României de către voluntarii și entitățile private care vor să doneze.

În prezent, peste 100 de oferte de sprijin au fost centralizate prin intermediul acestei platforme.

Prim-ministrul Nicolae-Ionel Ciucă mulțumește voluntarilor, mediului privat, societății civile, organizațiilor și tuturor celor care participă la sprijinul pe care românii îl oferă cetățenilor ucraineni, greu încercați de agresiunea militară rusă!”, a anunțat Executivul.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut