Nou sistem de parcaj din cadrul parcării subterane a stadionului Cluj Arena

Consiliul Județean Cluj a pus în funcțiune, în cadrul stadionului Cluj Arena, noul sistem de administrare a parcării subterane.

Noul sistem integrat de parcare beneficiază de o tehnologie ce permite citirea automată a numerelor de înmatriculare, dar și eliberarea de tichete imprimate cu coduri de bare pentru vizitatorii de scurtă durată, respectiv carduri de proximitate pentru abonați. De asemenea, plățile pot fi efectuate inclusiv prin card contactless sau telefon cu NFC. Investiția s-a ridicat la 758 547 de lei și cuprinde furnizarea, montarea, instalarea și mentenanța,

Consiliul Județean Cluj a anunțat că necesitatea schimbării vechiului sistem de parcaj a fost justificată atât de dorința administrației județene de a ține pasul cu cele mai noi evoluții tehnologice, oferind acces la noile tehnologii de plată de pe piață, dar și de intenția de a elimina orice eventuale probleme tehnice de efectuare a plății și de acces în/din parking, probleme apărute în contextul funcționării în mod continuu, încă de la inaugurarea stadionului, în 2011.

Parcarea subterană a stadionului Cluj Arena totalizează 303 locuri.

Am dat în folosință noul sistem de parcare, ultramodern, de la Cluj Arena. De acesta vor beneficia atât spectatorii care participă la evenimentele sportive, culturale și muzicale desfășurate pe stadion sau la sala polivalentă din proximitate, cât și cei care ajung în zona centrală și doresc să-și parcheze mașina într-un loc sigur, apropiat de zona lor de intres”, a anunțat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut