Noi echipamente medicale pentru Institutul de Urologie și Transplant Renal

Consiliul Județean Cluj a achiziționat 17 echipamente medicale pentru Institutul Clinic de Urologie și Transplant Renal Cluj.

Valoarea acestor dotări este de cca. 100.000 de lei. Banii special alocați în acest scop de către forul administrativ județean au fost utilizați pentru a cumpăra o masă Mayo, două cistoscoape rigide, zece pense pentru extracția corpului străin pentru cistoscoape, două cărucioare pentru urgențe, o pensă pentru extracția corpului străin pentru ureteroscop și o placă șofantă caldă pentru etalare.

Cele 17 echipamente urmează să fie utilizate în Blocul Operator, Secțiile Clinice Urologie I și II, Compartimentul A.T.I., Ambulatoriul Integrat și Laboratorul de Anatomie Patologică.

„Importanța echipamentelor cumpărate e dată de faptul că acestea vor contribui la realizarea unui act medical de cea mai bună calitate și vor sprijini specialiștii Institutului de Urologie și Transplant Renal din Cluj să efectueze examinările și intervențiile necesare în cele mai bune condiții”, a declarat Alin Tișe, președintele CJ Cluj.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut