Lucrări de reabilitare a carosabilului a Gherla

Fără exagerare putem să spunem că municipiul Gherla a devenit în această vară un adevărat șantier. Peste tot se lucrează pe străzi, se schimbă conductele de apă și canal, se reabilitează drumurile și trotuarele. Aceste lucrări creează mult disconfort pentru populația orașului, dar toate, odată și odată, trebuiau efectuate.

În aceste zile de august edilii municipiului depun toate eforturile pentru a pune la punct lucrările începute. După finalizarea modernizării rețelei de apă și canal de către angajații sucursalei Gherla a Companiei de Apă „Someș” SA, pe străzile municipiului se lucrează la reabilitarea carosabilului. Zilele trecute, de exemplu, s-a lucrat pe străzile Crișan, Grădinarilor, Mesteacănului și Frasinului, dar s-au refăcut multe porțiuni distruse și în plin centrul urbei, adică în Piața Libertății, unde începând cu data de 19 august au loc manifestările artistice prilejuite de cea de a II-a ediție a Festivalului Armenopolis, care, de fapt, înlocuiește Zilele Municipiului Gherla, întrerupte acum doi ani, de pandemie.

În cursul acestei veri la Gherla au fost asfaltate și aleile dintre blocurile de locuințe din cartierele MR1 și „Între ape”, iar pe strada Victoriei, din vecinătatea Gării CFR, au fost amenajate locuri de parcare pentru autoturismele locatarilor din blocurile vecine. Astfel de amenajări au fost executate recent și pe strada Gelu.

Szekely Csaba

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut