La Gherla se asfaltează străzile centrale

În municipiul Gherla au fost și sunt efectuate anul acesta ample lucrări de modernizare a rețelei de apă și canal, investiții realizate de harnicii angajați ai sucursalei locale a Companiei de Apă „Someș” SA.

Nu întâmplător, la un moment dat tot orașul a devenit un adevărat șantier, care a creat disconfort pentru locuitorii urbei, dar care, însă, în aceste zile pot fi mulțumiți, carosabilul a  fost refăcut  și arată mult mai bine decât cum a fost înainte. După ce edilii au pus la punct străzile și aleile din cartiere, în ultima perioadă au fost demarate asfaltările pe străzile din zona centrală. După strada Cloșca, la mijlocul lunii septembrie s-a lucrat la asfaltarea străzilor Crișan și Vasile Alecsandri, două artere  de circulație care în ultimii ani nu arătau bine, efectiv erau pline de gropi. De câteva zile carosabilul de pe strada Crișan este modernizat și se poate circula ca pe bulevard. Urmează să fie finalizată și asfaltarea străzii Vasile Alecsandri, unde recent au fost schimbate conductele de apă și canalizare.

Prin grija Primăriei Municipiului Gherla, la sfârșitul acestei veri au fost reabilitate aleile părculețului din centrul orașului, unde au fost reamenajate și zonele verzi, atât de frumoase  și atrăgătoare la începutul toamnei, loc de joacă și recreere  pentru părinți și copii. La fel, au fost  amenajate noi spații verzi și terenuri de joacă pentru copii și în părculețul de pe strada Clujului, o zonă mult căutată de locatarii blocurilor din vecinătate.

Deci, început de toamnă bogat în realizări edilitar-gospodărești în municipiul Gherla, unde nu există zi fără noutăți în acest domeniu.

Szekely Csaba

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut