Blueprints and Beyond: O expoziție de artă pentru o cauză nobilă

Interact Cetățuie, o grupare de tineri activi în comunitatea clujeană de peste trei ani, aduce în atenția publicului cel mai nou și așteptat proiect al anului: Blueprints and Beyond. Evenimentul, întins pe durata a trei zile, începând cu data de 12 aprilie și până în 14 aprilie, reprezintă o expoziție de artă ce se desfășoară în cadrul unei cauze caritabile dedicate asociației Căsuța Bucuria.

Căsuța Bucuria este o organizație ce sprijină fetițe aflate în situații financiare precare, iar scopul acestui proiect este de a oferi acestor fete o zi de 1 Iunie de neuitat. Astfel, Blueprints and Beyond nu este doar o expoziție de artă, ci și un prilej de a susține o cauză nobilă și de a aduce bucurie în viețile celor aflați în nevoie.

Evenimentul începe vineri cu un vernisaj și o seară de socializare, oferind participanților ocazia de a se bucura de operele expuse și de a interacționa cu artiștii. Sâmbătă aduce activități practice în colaborare cu Asociația Zona, iar seara este dedicată jazz-ului, oferit de Interact Cetățuie. Duminică este rezervată sesiunilor de coaching cu speakeri din domenii precum arta, arhitectura, fotografia și moda, oferind participanților oportunitatea de a învăța și de a se inspira din experiența acestor profesioniști.

Blueprints and Beyond nu este doar despre susținerea unei cauze nobile, ci și despre reuniunea tinerilor clujeni în numele artei și creativității. Prin parteneriatele cu Facultatea de Arhitectură și Liceul de Arte „Romulus Ladea” din Cluj-Napoca, evenimentul oferă oportunități artiștilor la început de drum de a-și expune creațiile și de a-și dezvolta abilitățile.

Galeria Cellarium din cadrul Muzeului Etnografic al Transilvaniei (str. Memorandumului nr. 21) este locul unde se va desfășura acest eveniment deosebit, iar toți cei interesați sunt invitați să participe începând de vineri, 12 aprilie, de la ora 17:00, până la finalul zilei de duminică. Blueprints and Beyond promite trei seri de distracție, socializare și inspirație, aducând împreună comunitatea în sprijinul unei cauze nobile și în numele artei.

 

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut