A căzut cu ATV-ul într-o carieră de piatră

Un bărbat de 30 de ani a căzut, sâmbătă, cu ATV-ul într-o carieră de piatră, la o diferenţă de nivel de 5 metri, în localitatea clujeană Cheia.

„Pompierii din cadrul Detaşamentului Turda şi elicopterul SMURD Jibou au intervenit în această după-amiază pentru a salva un bărbat căzut cu ATV-ul, de la o diferenţă de nivel de aproximativ 5 m, într-o carieră de piatră de pe raza localităţii Cheia, comuna Mihai Viteazu. Alerta a venit în jurul orei 13.20, iar la faţa locului salvatorii au găsit un bărbat de aproximativ 30 de ani, care prezenta multiple traumatisme, se afla în stare de conştienţă şi era cooperant”, se arată într-o informare a ISU Cluj.

El a fost stabilizat şi apoi a fost preluat de un elicopter al SMURD.

„Victima a fost stabilizată de către echipajul SMURD la locul unde a fost găsită, după care echipajul de pompieri l-a evacuat cu targa până la drumul de acces, pentru a fi evaluată şi asistată în ambulanţa SMURD. După evaluarea efectuată de către echipajul elicopterului SMURD, aceasta a fost preluată de elicopter şi transportată la spital pentru investigaţii şi îngrijiri de specialitate”, se mai arată în informarea ISU Cluj.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut