Ziua personalului din sistemul administrației penitenciare, marcată la Penitenciarul Gherla

Odată cu prăznuirea Sfinților Apostoli Petru și Pavel – ocrotitorii sistemului penitenciar, polițiștii de penitenciare marchează, în fiecare an, la 29 iunie, ,,Ziua personalului din sistemul administrației penitenciare”.

Miercuri, 29 iunie, Penitenciarul Gherla a organizat o întâlnire având drept scop consolidarea cadrului comun de colaborare cu reprezentanți ai instituțiilor publice, ai organizațiilor guvernamentale și neguvernamentale locale. La întâlnire au participat reprezentanți ai Curții de Apel Cluj, Parchetului de pe lângă Judecătoria Gherla, Poliței Municipiului Gherla, Detașamentului 5 de Jandarmi Gherla, Detașamentului de pompieri Dej, Inspectoratului de Poliție al Județului Cluj, Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj, precum și primarul municipiului Gherla.

„Cu prilejul acestei sărbători am dorit să mulțumim instituțiilor cu care colaborăm, să le transmitem aprecierile noastre cu privire la rolul deosebit pe care îl au în îndeplinirea obiectivelor Penitenciarului Gherla, în mod particular, dar și a întregului sistem penitenciar. De asemene, dorim să mulțumim membrilor personalului pentru activitatea prestată în cadrul Penitenciarului Gherla și să le urăm «La mulți ani!» tuturor polițiștilor de penitenciare” – precizează purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Gherla, agent principal de poliție penitenciară Marina-Florina Oltean.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut