Ziua Magică la Let’s Cofee

Fiecare cafea cumpărată duminică, 12 februarie, orele 9:00 – 16:00, de la Let’s Cofee (Constantin Daicoviciu 8) se va transforma într-o donație pentru educația a 200 de copii diagnosticați cu afecțiuni oncologice, de la Asociația Magic – anunță Vlad Pop, care își pune toată inima în aceasta cauză.

Cei care vor dori să contribuie cu mai mult de o cafea, vor avea la dispoziție în coffee shop de o cutie pentru donații. De asemeni, oricine poate dona 2 euro dacă trimite cuvântul BURSA prin sms la 8844.

„Cei mai mulți dintre copiii diagnosticați cu afecțiuni oncologice petrec foarte mult timp în spital. Tratamentul lor durează luni întregi, uneori ani. De aceea, ei nu mai pot merge la școală, studiile sunt întrerupte, iar starea emoțională și fizică le este afectată.

Continuarea studiilor și întoarcerea la școală este dificilă și are nevoie de suportul colegilor, profesorilor și al familiei. Pentru că toate resursele materiale ale familiei se concentrează într-un singur punct – însănătoșirea celui mic – este nevoie de suport financiar. Când mâncarea, hainele, cărțile și caietele devin produse de lux, MagicEDU vine în ajutor cu burse pentru continuarea educației” – precizează Vlad Pop.

Bursele MagicEDU presupun: reintegrarea copilului la școală prin suport financiar printr-o bursă în valoare de 500 de lei, în fiecare lună, timp de un an; acoperirea cheltuielilor pentru rechizite școlare, cărți și pentru pregătirea la materii din care copiii susțin examenele de capacitate sau bacalaureat; susținerea tinerilor care urmează facultatea, în anumite cazuri.

M. TRIPON

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut