Weekendul a început cu două accidente grave, la Cluj

Un accident în urma căruia patru persoane au ajuns la spital a avut loc vineri, într-o localitate din județul Cluj.

Potrivit reprezentanților IPJ Cluj, conducătorul unui autoturism, un bărbat de 33 de ani, din Cluj-Napoca, ce se deplasa pe DN16, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism care se deplasa pe sensul opus, condus de un tânăr de 21 de ani, din comuna Geaca.

În urma evenimentului, cei doi conducători auto și doi pasageri din autoturismul condus de tânărul de 21 de ani, respectiv un tânăr de 29 de ani, din Cluj-Napoca și o tânără de 18 ani din comuna Geaca, au fost transportați la o unitate medicală în vederea acordării îngrijirilor de specialitate.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Un alt accident grav a avut loc, tot vineri, pe Valea Draganului. Un echipaj de pompieri a fost alertat pentru a gestiona o situație de urgență rezultată în urma răsturnării unui tractor, pentru acordarea primului ajutor calificat unui bărbat cu multiple traumatisme.

După intervenție, bărbatul era în stare de conștiență și cooperant, însă przenta multiple traumatisme și suspiciuni de leziuni la nivelul coloanei vertebrale. El a fost fixat într-o saltea vacuum și într-un autoturism 4×4 și evacuat din râpa unde a fost găsit, până la nivelul drumului, cu acces la ambulanța SMURD.

A.M.C.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut