Vizita reprezentanților Confindustria România la Primăria Cluj-Napoca

Primarul Emil Boc a primit vineri vizita delegației Confindustria România, asociația ce reprezintă cele mai mari investiții italiene din țară.

Am primit, în Sala de Sticlă a primăriei, vizita delegației Confindustria România, asociația ce reprezintă cele mai mari investiții italiene din țară. Discuțiile au avut ca scop colaborarea dintre Confindustria și universitățile locale, astfel încât tinerii studenți să interacționeze cu piața muncii încă din primii ani de facultate, să își dezvolte abilități și competențe în concordață cu cerințele din mediul de lucru. Reprezentanții delegației au prezentat și proiectul „Vino Acasă”, menit să contribuie la eforturile de a aduce înapoi în țară românii ce muncesc în afară, în Italia în mod specific.

Cu această ocazie, le-am transmis celor prezenți că Primăria municipiului Cluj-Napoca este deschisă colaborării în proiecte culturale și educaționale care pot contribui la calitatea vieții cetățenilor noștri. De asemenea, am subliniat că resursa umană bine pregătită în universitățile clujene reprezintă unul dintre motoarele economice ale comunității locale. Acest avantaj competitiv asigură forță de muncă bine pregătită și calitate a serviciilor oferite de companiile ce activează în Cluj-Napoca. Salut așadar dorința Confindustria de a se implica încă din primii ani de facultate în parcursul profesional al studenților”, a spus Emil Boc.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut