Veste bună pentru turdeni – Strada Salinelor a fost modernizată

Primarul de la Turda, Cristian Matei, a venit, în weekendul care a trecut, cu o veste bună pentru locuitorii din acest oraș, și anume că lucrările de modernizare a străzii Salinelor au fost finalizate.

Conform primarului, în această zonă au fost efectuate lucrări de săpătură a carosabilului și trotuarelor, a fost edificată fundația de balast și piatră spartă, au fost construite trotuarele, modernizat carosabilul, accesele la locuințe, a fost realizată canalizare pluvială și montate guri de scurgere. De asemenea, a fost edificată o parcare pentru autoturisme lângă puntea peste Valea Racilor, urmând și modernizarea punții metalice și amenajarea spațiilor verzi.

Săptămâna trecută, Cristian Matei anunța că a fost așternut primul strat de asfalt pe porțiunea rămasă și au fost refăcute trotuarele și accesele la locuințe.

Strada Salinelor a fost invocată de multe ori de către locuitorii din zonă, mai cu seamă de către șoferi, care și-au strigat nemulțumirea. De mai multe ori în trecut, locuitorii au cerut asfaltarea străzii, care s-a aflat multă vreme într-o stare avansată de degradare. Finalizarea lucrărilor a fost împiedicată de perioada de inactivitate generată de pandemia de coronavirus. Administrația locală anunța în primăvară începerea lucrărilor.

Pe strada Salinelor se găsește intrarea veche în Salina Turda, iar oamenii invocau adeseori acest argument, pentru a grăbi lucrările de asfaltare ale străzii. Turdenii cer ca și străzile Panait Cerna, Săndulești și Cheii să fie asfaltate:

Recomandat pentru dvs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut