Un nou antrenor la Universitatea Cluj

Costel Enache este noul antrenor al Universității Cluj, a anunțat clubul pe pagina sa de socializare.
„Tehnicianul în vârstă de 47 de ani vine la ”U” după ce a antrenat la nivel de Liga 1, unde a reușit performanțe notabile alături de Astra și FC Botoșani, dar și în liga secundă, unde a reușit o promovare cu Ceahlăul. Experiența noului antrenor al Universității este completată de perioada în care a fost selecționer al naționalei de juniori, unde a antrenat generația lui Ianis Hagi și Florinel Coman.
Bun venit, Costel Enache! Să ne bucurăm împreună de cât mai multe succese!”, a transmis Universitatea Cluj.
Costel Enache a anunțat că a fost determinat să vină la formația clujeană de spiritul creat de această echipă. „Noi, cei implicați în fotbal, trăim mult prin emoția spectatorilor. Să sperăm că lucrurile se vor corecta în curând din punctul acesta de vedere și vom avea suporterii alături de noi. Apoi, cred că profesional este o oportunitate de a ieși în evidență. ”U” Cluj a transmis mereu un mesaj și unul destul de puternic. Văd o provocare pentru antrenorul Costel Enache, dar și pentru omul Costel Enache. Cred în potențialul clubului foarte mult și vreau să fiu cel care profită de acest potențial. Faptul că sunt într-o continuitate sportivă mă poate dezvolta personal și uman, iar lucrul acesta a apărut ca o șansă nesperată pentru mine, cu atât mai mult cu cât cel care mă provoacă este un brand precum ”U” Cluj”, a spus declarat Costel Enache.
Înainte de a deveni antrenorul Universității, Costel Enache a condus Petrolul și a ajuns alături de ploieștenii în play-off-ul pentru promovarea în Liga 1.

Articole din aceeasi categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *