Un nou punct de lucru ISU la Gherla

După o lungă perioadă de așteptare, în sfârșit, miercuri, 4 mai 2022, în municipiul Gherla a avut loc ceremonia de deschidere a Punctului de lucru din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Avram Iancu” al județului Cluj, un moment important al vieții cotidiene a orașului, unde până în prezent a funcționat doar o stație de ambulanță.

A fost mare nevoie de acest obiectiv, având în vedere că, pe lângă populația municipiului, acesta deservește și comunele din împrejurimile Gherlii. Șantierul noului obiectiv a fost inaugurat în anul 2019.

La ceremonia de deschidere de miercuri au fost prezențe oficialitățile județului și municipiului Gherla, în frunte cu prefectul județului Cluj, doamna Irina Munteanu, consilierul județean Iuliu Sămărtean și primarului municipiului Gherla, Ovidiu Drăgan. De asemenea, la inaugurarea punctului de lucru SMURD a participat și inspectorul șef al ISU Cluj, general de brigadă Ion Moldovan. În discursurile lor, cu toții au reliefat importanța, dar mai ales necesitatea acestui punct de lucru, de acum încolo Gherla bucurându-se de serviciile de urgență asigurate de cadrele subunității. Punctul de lucru are în dotare trei mașini: medical, de intervenții și de descarcerare.

După ceremonia de deschidere, cei prezenți la eveniment au vizitat clădirea de pe strada Victoriei nr. 15, pe terenul fostei piețe industriale, pentru a vedea birourile, dormitoarele și grupurile sociale, spații noi și moderne dotate cu mobilier adecvat.

A fost oficiată și o slujbă religioasă de către preotul protopop ortodox Paul Isip și preotul protopop greco-catolic Alexandru Hruban.

Szekely Csaba

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut