Un nou parc de joacă în Florești

Primarul de la Florești, Bogdan Pivariu, anunță că lucrările de modernizare și dotare a spațiilor de recreație și agrement din parcul aflat în zona Bulevardului Cetatei Fetei sunt într-un stadiu avansat și, în curând, acesta va fi deschis publicului larg.

„Una dintre direcțiile importante pentru comuna Florești este construcția de noi locuri de joacă pentru toți copiii noștri, dar și amenajarea de parcuri noi! Astfel, doresc să vă anunț că lucrările de modernizare și dotare a spațiilor de recreație și agrement din parcul aflat în zona Bulevardului Cetatei Fetei din comuna Florești sunt într-un stadiu avansat și, în curând, acesta va fi deschis publicului larg!

Pentru a putea realiza aceste lucrări publice de amenajare, am apelat la surse de finanțare externe, precum fonduri europene, deoarece cred cu tărie în necesitatea atragerii de astfel de finanțări pentru dezvoltarea durabilă și continuă a unei comunități moderne”, a declarat Bogdan Pivariu.

Parcul are o suprafață de 1999 mp din care suprafața loc de joacă – 584 mp, suprafață spații verzi – 1225 mp și suprafață alei pietonale – 190 mp. Este dotat cu 8 echipamente de joacă interactive, printre care, balansoare simple și pe arcuri, leagăne și tobogane, băncuțe de pe care părinții își pot supraveghea copiii, coșuri selective de gunoi, pentru a responsabiliza atât copiii, cât și adulții care îi însoțesc. Pentru siguranța celor mici, parcul este pavat cu pavele de cauciuc.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut