Un dejean se remarcă la… prăjirea cafelei

Mai nou tinerii dejeni au mare căutare pe piața mondială a prăjirii cafelei. Campionul național la Roasting, Răzvan Oniga, a reprezentat cu mare succes România la World Coffee Roasting Championship, desfășurat zilele trecute la Milano.

Tânărul „meseriaș” este originar din municipiul Dej, și-a câștigat dreptul de participare la acest campionat mondial în urma adjudecării primului loc la campionatul național organizat de SCA România, în luna iunie a acestui an. Așa cum declara, pentru el este o mare bucurie și onoare să reprezinte România la World Coffee Roasting Championship. El s-a pregătit intens pentru această competiție și chiar dacă restul concurenților sunt foarte bine pregătiți, a avut mare încredere în simțurile sale și dorește să devină campion mondial la Roasting, 2022.

Dejeanul Răzvan Oniga este campion național al României la prăjirea cafelei. Cu o experiență de peste 7 ani, Răzvan a fost vicecampion național în anul 2019. Antrenorul lui Răzvan este Marius Nica, multiplu campion național Latte Art și Cup Tasting. Răzvan prăjește lunar aproximativ 3 tone de cafea, o performanță excelentă în domeniu.

Iată că dejenii se află printre primii în țară la prăjirea cafelei și nu întâmplător în orașul de la confluența Someșurilor se servește cea mai gustoasă cafea din zona Clujului.

Szekely Csaba

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut