(Foto si Video)Un alt accident grav pe cel mai aglomerat tronson de drum din județul Cluj

O femeie a fost rănită grav în această dimineață iar un bărbat s-a ales și el cu leziuni în urma unui accident de circulație ce a avut loc la Florești.

Evenimentul rutier s-a înregistrat în jurul orei 6 pe strada Avram Iancu iar la fața locului au intervenit o autospecială cu modul de descarcerare și două echipaje SMURD. Salvatorii au găsit un autocamion și două autoturisme avariate, iar într-unul dintre autoturisme se afla o femeie care necesita asistență medicală de urgență.
S-a acționat imediat pentru extragerea femeii, în vârstă de cca 30 de ani, cu echipamentele speciale, astfel încât să nu-i fie agravate leziunile suferite. Aceasta a fost preluată de către un echipaj SMURD și a fost transportată la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate. La prima evaluare aceasta era în stare de conștiență și era cooperantă.
La fața locului un bărbat a primit primul ajutor calificat și a fost transportat și el la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate.
Alte trei persoane au fost consultate la fața locului fără a fi transportate la spital.
Pompierii au asigurat la locul accidentului măsuri de acordare a primului ajutor calificat, protecție a persoanor implicate în accident, descarcerare și măsuri de prevenire a incendiilor în urma evenimentului rutier”, a anunțat ISU Cluj.

Precizăm că duminică după amiază, cinci persoane, printre care și un copil, au fost rănite într-un accident de circulație ce a avut loc, tot pe DN 1 E60, în dreptul cu localitatea Căpușu Mic.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut