Foto si Video. Accident grav și trafic blocat pe cel mai aglomerat tronson de drum din județul Cluj

Un grav accident de circulație a avut loc duminică după amiază, pe DN 1 E 60, în zona localității Căpușu Mic. Potrivit IPJ Cluj, evenimentul rutiere s-a produs după ce un autoturism care se deplasa din direcția Oradea spre Cluj-Napoca ar fi intrat în coliziune cu ansamblul de vehicule care se deplasa din direcția opusă.
Centrul Infotrafic al Poliției Române a anunțat că în urma impactului, mai multe persoane au fost rănite iar traficul a fost oprit pe ambele sensuri de mers. În acest context, polițiștii ajunși la fața locului au dispus devierea circulației pe ruta DN 1 Căpușu Mare – DN 1F – Gârbău – DJ 108C-Leghia-DN1 E60.

ISU Cluj a trimis la accident două autospeciale cu modul de descarcerare, trei echipaje SMURD și unul SAJ.
Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 16.40, iar în momentul sosirii la fața locului au găsit un autocamion și un autoturism avariate, în cel din urmă fiind un bărbat încarcerat, în stare de conștiență și cu multiple traumatisme.
„Salvatorii au acționat cu utilajele hidraulice pentru a asigura accesul către victimă, iar după îndepărtarea caroseriei contorsionate a fost extras cu echipamentele speciale, astfel încât să nu-i fie agravate leziunile suferite. Bărbatul, în vârstă de cca 20 de ani, a fost preluat de un echipaj SMURD și a fost transportat la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate.
La fața locului au mai fost consultați doi bărbați, o femeie și un copil care au fost transportați la spital, în stare de conștiență și cooperanți.
Pompierii au asigurat măsuri de acordare a primului ajutor calificat și protecție a persoanelor implicate în accident, descarcerare și măsuri de prevenire a incendiilor în urma evenimentului rutier”, a anunțat ISU Cluj.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut