U Cluj trăiește! A doua victorie consecutivă în Superligă pentru echipa lui Eugen Neagoe

După startul eșuat în Superligă, U Cluj a obținut, duminică seara, la Mediaș, a doua victorie consecutivă, împotriva Chindiei Tîrgoviște, într-un meci din cadrul etapei a XI-a. Golul victoriei a fost reușit de Roland Fulop, în min.63, introdus inspirat în teren după pauză de Eugen Neagoe. În urma acestei victorii, U Cluj face 10 puncte și urcă, provizoriu în clasament, până pe locul 13.

Formațiile de start:

U Cluj: Gorcea – Chipciu, F. Ilie, Ispas, Briceag – Purece, Simion, Bic – Haită, Bălan, Ely Fernandes

Chindia: Căbuz – Căpușă, Celea, Orozco Fernandez, Dumitrașcu – Akhmatov, Vorobjovas – A. Șerban, N. Chamed, Neguț – Popa

Primul atac mai consistent al clujenilor vine în min.14, când Florin Ilie trimite cu capul din cornerul executat de Bic, dar Căbuz reține cu siguranță. Chipciu centrează pentru Ely Fernandes, în min.17, dar reluarea acestuia cu capul trece pe lângă poarta Chindiei. Jucătorii lui Mihalcea au primul șut spre poarta lui Gorcea în min.24, Neguț trimite alături însă. Clujenii au posesia, dar nu reușeșc să se apropie periculos de poarta oaspeților. Final de repriză la Mediaș, una în care arbitrul paridei a arătat trei cartonașe galbene, două pentru Universitatea, Chipciu și Simion, și unul pentru Chamed, de la Chindia.

Eugen Neagoe schimbă doi jucători chiar în startul reprizei secunde: ies din teren Simion și Bălan, înlocuiți de Vlădoiu și Lorand Fulop. Iese și Purece, accidentat, în moin.49, și intră Remacle. Ely Fernandes vede și el cartonașul galben, în min.55. Ocazie uriașă de gol irosită de Neguț, în min.58, după o eroare a lui Remacle la mijlocul terenului. Atacantul Chindiei a rămas singur cu Gorcea, dar portarul lui U respinge in extremis! GOOOOOOL U Cluj: Lorand Fulop îl învinge pe Căbuz cu un șut puternic din mijlocul careului, în min.63, după o pasă ideală a lui Vlădoiu! 1-0! O nouă schimbare la U, în min.66: iese Haită, intră Filip. Chindia ratează o bună șansă de egalare, în min.80, dar Popadiuc, complet nemarcat, șutează din voleu puțin pe lângă poarta lui Gorcea! Debutează pentru U Cluj și Thiam, introdus în teren în min.84, în locul lui Ely Fernandes. Final de meci la Mediaș! U Cluj obține a doua victorie și ajunge la 10 puncte în actuala ediție de campionat.

Următorul meci în Superligă pentru Universitatea va fi în deplasare, împotriva echipei din Botoșani, pe 1 octombrie.

Sandu Mureșan

Foto: U Cluj

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut