Tragedie la Câmpia Turzii

O femeie și-a pierdut viața în urma unei explozii ce a provocat un incendiu într-o casă de locuit din Câmpia Turzii.

Tragedia a avut loc duminică dimineața la ora 7,30, pe strada Memorandumului, la fața locului intervenind trei autospeciale și un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Turda. De asemenea, în sprijinul pompierilor au sosit o autospecială a Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din Câmpia Turzii și un echipaj SAJ.

Pompierii au găsit casa arzând generalizat, cu tavanul și un perete prăbușite. Intervenția de stingere a flăcărilor a durat aproximativ o oră de la primirea apelului de urgență, după care s-a trecut la înlăturarea efectelor negative ale incendiului.

Din păcate, înăuntrul unei încăperi a fost găsit corpul unei femei, în vârstă de cca 80 de ani care prezenta traumatisme incompatibile cu viața.

De asemenea, echipajul SMURD a acordat primul ajutor calificat unui bărbat, în vârstă de cca 50 de ani, care prezenta arsuri la nivelul feței și care a fost transportat la spital.

Intervenția promptă a pompierilor a limitat propagarea incendiului la anexele și casele aflate în proximitatea casei distruse de explozie și incendiu.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut