”Toți copiii sunt egali în fața bugetului local”

Social democrații de la Huedin precizează că vor susține finanțarea de la bugetul local a grădiniței nou construite, proprietatea Bisericii Reformate, dacă vor fi secții și clase cu predare și în Limba Română. ”Toți copiii sunt egali în fața bugetului local”!, acesta este mesajul PSD, transmis factorilor politici și Bisericii Reformate din Huedin, de către președintele PSD-Huedin, Oana Goga.

„Este un mesaj în acord cu cei trei piloni ai doctrinei social-democrate, protecție socială, învățământ, sănătate și care dă acces fără bariere segregaționiste sau de alt tip, tuturor locuitorilor orașului Huedin la învățământ gratuit în limba maternă, asistență medicală gratuită și de calitate, precum și protecție socială adecvată, toate finanțate din bugetul național și local, bugete administrate cu parcimonie, nediscreționare și supuse presiunilor electorale.

Este o ideologie a Realismului Politic, modernă, adaptată necesităților actuale, care susține unitatea și diversitatea etnică, nu radicalizează și divizează populația, ci dimpotrivă tamponează și calmează derapajele aberante, extremiste, xenofobe ale clasei politice și diverșilor actori.

În cazul Huedinului vom susține finanțarea de la bugetul local a grădiniței nou construite, proprietatea Bisericii Reformate, dacă vor fi secții și clase cu predare și în Limba Română.

“Toți copiii sunt egali în fața bugetului local”!”, au transmis reprezentanții PSD Huedin, într-un comunicat de presă.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut